Hvad Er Bivirkningerne Af CBD?

Hvad Er Bivirkningerne Af CBD?

Tidligere havde CDC testet lungevæsker fra 29 af sagsbehandlerne. Disse nye data skulle stort set bringe den historie, som mange statslige sundhedsafdelinger og anti-nikotingrupper har fortalt i de seneste måneder, til hvile: at traditionelle e-cigaretter forårsager alvorlig lungeskade, og at det er nødvendigt at få disse produkter væk fra markedet som en nødsituation til det vaping-associerede lungesygdomsudbrud. Resten af ​​historien er, at det amerikanske akademi for familielæger har forladt verden af ​​evidensbaseret medicin og, i det mindste med hensyn til e-cigaretter, nu styres af ideologi snarere end videnskab. AAFP - den officielle nationale medlemsorganisation for landets familielæger - er ked af det, fordi mange mennesker korrekt forbinder EVALI-udbruddet med brugen af ​​THC-vapingprodukter! Undersøgelsens mest kritiske fund var, at 9 ud af 11 patienter, der nægtede at have brugt THC, viste sig at have THC i deres lungevæsker. AAFP tilbageviser det direkte og hævder, at alle e-cigaretter er involveret i udbruddet og indebærer, at mennesker, der bruger æblesmagende vapesaft i deres e-cigaretter, er lige så store i risiko for åndedrætssvigt som dem, der bruger sort marked THC vape vogne som Dank Vapes, som alene er forbundet med 56% af de rapporterede sager.

Så længe de vaponer med lovlige e-cigaretter og ikke THC, skal de absolut fortsætte med at vape. Kan instituttets giftige holdning til e-cigaretter være så stærk, at det vælger at sætte offentlighedens liv i fare for at undgå at give folk ind på dets hemmelighed: at e-cigaretter ikke er drivkraften bag udbruddet? Der er overvældende bevis for, at selv om e-cigaretter ikke er sikre i nogen absolut forstand, er de bestemt sikrere end rygning. Det er helt naturligt og sikkert til menneskelig brug. Vitamin E-acetat blev påvist hos 48 (94%) af sagsbehandlerne. Både FDA og CDC siger utvetydigt, at THC-vaping-patroner, der indeholder vitamin E-acetatolie, spiller en stor rolle i udbruddet og er knyttet til det overvældende flertal af tilfældene. Folk er nødt til at vide - og hurtigst muligt - at hvis de vapper THC-olie på sort marked (som er den eneste slags, der findes nu i Massachusetts), udsætter de deres liv.

CDC og FDA har udtrykkeligt advaret folk om ikke at hæve THC-produkter, især dem, der er købt på det sorte marked. Bør jeg vape CBD-olie eller tage det oralt? Det, der forårsager udbruddet til at aftage, er helt klart den reducerede produktion og distribution af vitamin E-acetatoliebelastede THC- og CBD-vape-patroner. Tværtimod, de handlinger, der ville have været nyttige for at dæmme strømmen af ​​dette udbrud hurtigere, var: (1) eksplicit advarende offentligheden om farerne ved at fordampe THC, især sortmarkedsprodukter; og (2) tage skridt til at identificere og afvikle produktions- og distributionskanaler, der sprede de farlige produkter. I stedet fortsætter DPH med at generere en generel advarsel om ikke at vape, og alle dens udsagn fokuserer ikke på risikoen ved THC-vaping, men på risikoen ved elektroniske cigaretter. Som en af ​​de ikke-psykoaktive forbindelser, der findes i Cannabis e væske, er CBD ikke i stand til at få dig høj; som vi har påpeget, er den psykoaktive komponent, der får folk til at føle brummer THC. For at få den allerbedste smag af CBD-olie er CBD-gummier en unik spiselig form til indtagelse.

Det er fuld spektrum, så du får glæde af alle fordelene ved det ledsagende CBG og THC. Som de, der har fulgt resten af ​​historien, ved, er der nu næsten definitivt bevis for, at EVALI-udbruddet er forårsaget af indånding af THC- og CBD-fordampningsprodukter, der indeholder vitamin E-acetatolie, som er blevet brugt som fortykningsmiddel i nogle af disse produkter, og som er giftig for lungerne, fordi det ødelægger overfladeaktivt middel, hvilket er nødvendigt for at holde alveolerne åbne. Vores rygsøjle har brug for hvile i det mindste, mens vi sover, fordi det er den eneste gang, hvor de rent faktisk sættes i ro. En blandet modelanalyse, der analyserede ændringen fra tilmeldingsgrundlinjen for alle andre tidspunkter, blev anvendt til alle variabler af interesse, med ap 0,05 defineret som signifikant. Hvis du kunne ændre ting og få en "typisk" søster, der ikke har lissencephaly, ville du ændre det? Den ene havde en overdosering med flere lægemidler, den ene havde en svampeinfektion, og den anden kan have haft en bakteriel lungeinfektion. Dine hvide blodlegemer lægger histaminer ud for at åbne væggene på dine kapillærkar - så de kan bevæge sig ind i blodet og transportere rundt i din krop for at finde og bekæmpe infektion.

Ikke desto mindre forbedres dette, når en krop ældes, inden for lyst hvidt fedt. CND-olie udfører sine funktioner i kroppen fungerer ved at forstyrre aktiviteterne i ECS. Grundlæggende ligner de CYP450, så kroppen holder op med at fremstille tilstrækkelige mængder af enzymet. Men hvis du er som mig og foretrækker andre cannabinoider frem for THC, vil disse te & tinkturer være en ny tilføjelse til din etnobotaniske samling. Under deres 100% lykke-garanti kan du prøve deres tinkturer i 30 dage, og hvis du ikke kan lide dem, skal du returnere dem for en delvis tilbagebetaling. Som enhver Juul-bruger ved, er vaping ikke så forskellig fra at ryge i den påvirkning, den kan have på din krop, men det føles bare sundere på en eller anden måde. Dette ignorerer fuldstændigt det faktum, at data fra National Health Interview Survey fra 2018 afslørede, at mere end 3 millioner voksne rygere har holdt op med at ryge fuldstændigt ved hjælp af e-cigaretter. For det første informerer "faktabladet" offentligheden om, at e-cigaretter ikke er mere sikre end tobaksigaretter. Det virkergodt i opskrifter, eller når du higer efter noget sødt.